Tvůj nahraný obrázek a vytvořené formáty se z bezpečnostních důvodů ukládají na našem serveru, a to i poté, co platnost odkazu ke stažení vyprší. Pokud službu používáš bez přihlášení, ukládáme k tomu anonymizovaný identifikátor tvého přístupu (žádnou čitelnou IP adresu). Díky tomu můžeme dohledat případné zneužití. Svůj původní obrázek si znovu stáhnout nemůžeš, dostaneš pouze hotové formáty s vodoznakem. Ostatní uživatelé tvé covery neuvidí.
Pokud jako Artist cover smažeš, zmizí z tvého seznamu. Interně však z bezpečnostních důvodů zůstává zachován.