Tvůj originální obrázek zůstává ve tvém prohlížeči a nenahrává se. Nahraje se pouze hotová karta. Artisté ji uvidí ve svém seznamu. Karty od návštěvníků bez umělecského profilu z bezpečnostních důvodů uložíme, ale nezveřejňujeme je.
Nástroje
Co se děje s mým obrázkem a mými kartami?
← Nástroje
Byl tento článek užitečný? Pokud ne, rádi ti pomůžeme.
Nenašel jsi odpověď?
Náš tým ti rád osobně pomůže.